preload background image

Age repair

Fiatalító prémium arckezelés!


Az idő előrehaladtával bőrünk szerkezete megváltozik.

- A hámréteg vekonyabbá válik, megjelennek a ráncok. /szemöldök függőleges ráncai, orr-ajak barázda, homlok vízszintes ráncai, szarkalábak/

- A szaruréteg megvastagodasával, a sejtmegújulas lelassulásával, kevesebb oxigén jut a sejtekhez. Elveszítjük bőrünk ragyogását.

- A fibroblaszt szintézis csökken, az elasztikus és kollagén rostok mennyisége is kevesebb lesz. A bőrünk elveszíti feszességét.

- A melanociták rendellenes működése következtében megjelennek a barna folok is.
Ezt a folyamatot külső tenyező sokasága súlyosbítja:

- fáradság
- stressz
- alváshiány
- nap
- UV sugárzás
- szabadgyökök
- dohányzás
- alkohol
Az age repair kezelés az öregedés jeleit veszi célba a bőr hám- és az irharétegben egyaránt.

A kezelés lepesei:

  1. A bőr letisztítása
  2. Dermabráziós radír- a hámréteg felső részét kezeli. Célunk, hogy a bőr felszíne sima legyen valamint a fiatal sejtek termelődésének stimulálása.
  3. Anti-ageing szérum- a hámréteg alsó reszében es az irhában hat. Célunk: aktiválni a sejtek újra képződését és csökkenteni a pigmentfoltokat.
  4. Anti- ageing masszázs- a hám-irha határát dolozza meg. Célunk az arcbőr feszesítése, ránctalanítása a 15 lépésből álló speciális Mary Cohr technika által. A masszázs során alkalmazott mozdulat sornak köszönhetően, a felbecsülhetetlen, aktív hatóanyagokban gazdag szérum, mint például a hialuronsav és a DNS, a bőr mélyebb rétegeibe szívódik fel, ezáltal feszesíti a bőrt.
  5. Ragyogást fokozó, fiatalító maszk felvitele- a hámretegben fejti ki hatását. A pakolás helyreállitja a bőr fiatalos ragyogását, pro-kollagén, stabilizált C- vitamin és hialuronsav tartalmának köszönhetően.

A kezelés végén a bőr rugalmasabb és feszesebb, a ráncok és a mimikai vonalak kisimulnak, a pigment foltok láthatóan halványabbak lesznek és az arc ragyogóan megszépül.