preload background image

Online foglalási segédlet

 1. Regisztráld magad az oldalon.(jobb felső sarok “szia” gombra kattintva/ regisztráció)
 2. Rendes regisztráció esetén: az email címedre elküldjük a jelszavadat és a felhasználó nevedet. 2 napon belül aktiválnod kell, különben újra kell regisztrálnod.

  Facebook-os regisztráció azonnal be is léptet az oldalra. Ebben az esetben nincsen szükség aktiválásra és jelszóra. De kérlek az adatlapodra a telefonszámod írd be (szia gomb/adatlapom szerkesztése), hogy könnyen el tudjalak érni én is. Köszi!
 3. Bejelentkezés (jobb felső sarok “szia” gombra kattintva/bejelentkezés). Itt kell megadnod a felhasználónevedet(=email címed) és az elküldött jelszót. Ha beléptél az adatlapodon lehetőséged van módosítani a jelszavad (szia gomb/adatlapom szerkesztése).

  Még egyszer megjegyezném a facebook-os regisztráció be is léptet rögtön.
 4. Online foglalás csak bizonyos időszakokra lehetséges. Ha máskorra szeretnél foglalni, kérlek hívj telefonon, vagy írj üzenetet.
 5. Időpont foglaláshoz kattints a jobb felső sarokba (“jelenleg nincs lefoglalt kezelésed”/ a következő kezelésed…/ a menüben a kapcsolat alatt).
 6. A naptárból válassz egy napot. Kattints rá!

  Zöld: minden hely szabad

  Sárga: van még szabad hely

  Piros: nincsen szabad hely online, de lehet, hogy telefonon még tudsz foglalni arra a napra

  Kék: ünnepnap

  Erős zöld: szombat, csak telefonon foglalható

  Szürke: szabadságon vagyok
 7. A napon belül zölddel a szabad, pirossal a foglalt időpontokat látod. A zöld időpontok közül,  negyed órás bontásban tudsz választani. Kattints a választott időpontra!
 8. Most választanod kell, hogy a kezeléseket vagy a kezelés időtartamát adod meg.

  Ha a kezeléseket adod meg: kijön egy lista amiből össze tudod válogatni, amit szeretnél, de csak egyesével. A + gomb megnyomásával tudsz új kezelést hozzáadni. Ha már nem fér bele a szabad időpont időtartamába, akkor nem fogja engedni, hogy hozzáadd.

  Ha időtartamot foglalsz: válaszd ki, mennyi időt szeretnél nálam eltölteni. Ha a szokásos  kezelésedre jössz, biztosan tudod meddig szokott tartani. A megjegyzés rovatba mindenképpen írnod kell valamit, pl. milyen kezelést szeretnél.

  A végén kérhetsz emlékeztetőt, amit e-mailben a kezelés előtti nap elküldök neked. Pipáld ki, ha kéred! Sms emlékeztetőt általam kérhetsz.

  Nyomd meg a “lefoglalom” gombot!
 9. A naptárba a foglalásod napjára került egy pipa. Egy napra csak egy időpontot és csak maximum 3 óra időtartamot foglalhatsz.
 10. A naptár alá pedig a foglalásod időpontja ki lett írva. Ha több időpontot foglaltál, mindegyik látszik itt, időrendi sorrendben.
 11. Ha módosítani szeretnél valamit, kattints a naptár alatt megjelenő időpontra vagy keresd ki a naptárból az időpontod és kattints rá! Megjelenik a foglalási lapod. Egyszerre csak 1 dolgot tudsz módosítani.

  Felül a kis “ceruza” jelre kattintva az időpontot tudod módosítani. Ha kiválasztottad az újat, nyomd meg a módosítom gombot!

  Ha a kezeléseken szeretnél változtatni, vagy az időtartamon azt is megteheted itt. Utána módisítom gomb.Ha mind a kettőn variálnál: először az időpont és a  módosítom gomb, majd a kezelés és megint a módosítom gomb.
 12. Itt le is tudod mondani az időpontot. “Lemondom” gomb.
 13. A lefoglalt kezelést online módosítani vagy lemondani az időpont előtti 24 órában már nem tudod. Ilyenkor kérlek telefonon egyeztessünk.
 14. Ha az online lefoglalt időpontra nem jössz el, és azt semmijen formában nem mondtad le előzetesen, a rendszer nem enged új időpontot foglalni.

Remélem sikerült eligazodnod az online foglalás útvesztőjében és hamarosan találkozunk.

Szép Napot! :)