preload background image

Image mini kezelések

4 évszakra hangolva!

Az Image Skincare széles spektrumú termékkínálat lehetővé teszi a kezelések nagyszerű kombinálhatóságát.
Egyszerű dolgunk lenne, szinte ideális állapot, ha egész évben ugyanaz a kezelés lenne a legmegfelelőbb minden bőrtípusra, de a valóság az, hogy az évszakok, a hideg és a meleg levegő váltakozása bőrünkre gyakorolt hatása határozza meg, milyen jellegű hatóanyag bevitel válik szükségessé.

Ez a természetes körforgás inspirálta a forradalmian új elképzelést az Image kezelésekre vonatkozóan, és alkotójává vált a 4 évszak Image mini kezeléseknek.

A hatóanyagok tudatos megválasztása az időjárás függvényében olyan alap kezeléseket teremtett, melyek hiánypótlóak a szépségiparban.

Tavaszi Image mini kezelés
A természet ébredésével bőrünk is új erőre kap. A tavaszi Image mini kezelés az őssejteknek és a C-vitamin bőrélesztő hatásának köszönhetően visszaadja az arcbőr vitalitását, frissességét és üdeségét.

Nyári Image mini kezelés
A nap égető melege hatására a hidratáltságát vesztett bőr újra megtelik élettel, regeneráldik a nyári Image mini kezelés után a bio összetevőknek és a korszakalkotó őssejt technológiának köszönhetően.

Őszi Image mini kezelés
A nap fokozatosan veszít erejéből, így bőrünk is regenerálódásnak indulhat, melyben nagy segítséget nyújt az őszi Image mini kezelés folthalványító és tápláló ereje.

Téli Image mini kezelés
A dermesztő kinti hideg ésa szoba száraz melege nem éppen bőrbarát kombináció, így kikerülhetetlen a téli Image mini kezelés igénybe vétle a korai bőrörgedés megelőzése érdekében.