preload background image

YANA™ kollagén ital

Az idősödés során a bőr kollagénmennyisége csökkenni kezd, ez a folyamat már igen korán elkezdődik. 25 év felett évente kb 1%-nyi kollagén állományt vesztünk, 30-40 éves korra 15%, 40-50 éves korban 30%, 50-60 év között 45% is lehet akár a kollagénvesztés!
A kollagénbomlásában nagy szerepet játszik az UV sugárzás, dohányzás, környezeti hatások, C vitamin csökkenés, stb.

A YANA egy olyan öregedésgátló kollagénital, mely segít újraépíteni és megerősíteni a bőrt, fokozva a szervezet természetes kollagéntermelését.

A YANA™ férfiaknak és nőknek is erősen ajánlott. Bőrünk 75 %- a kollagénből áll, emellett a kötőszövetek, izületek, izmok, ínak, porcok, a haj, a köröm és létfontosságú szervek természetes összetevője. Végre itt a megoldás, melyre hosszú évek óta vágyunk!

A Yana valamennyi bőrtípusra ajánlott, különösen laza, rugalmasságát vesztett idősödő bőrre. Az eredmény: ragyogóbb bőr napokon belül, akár 63%-kal javul a ráncok megjelenése 30 nap alatt, akár 40%-kal nő a bőr hidratáltsága 30 nap alatt.
Hogy miben más a YANA™ kollagén ital, mint a többi?

A YANA™ folyékony hidrolizált formában kapható, mely könnyen felszívódik és akár 90%-ban hasznosul
A YANA™ a kollagénen kívűl, tartalmaz fitoceramidokat, biotint, antioxidánsokat,B5, B6, C vitamint!
Glutenmentes, cukormentes, szójamentes, GMO- mentes, tejmentes

Egyszerű használat napi 1×15 ml önállóan, vagy vízzel higítva, vagy akár shake, smoothi formájában.
Finom narancsos ízű

NÁLAM KIZÁRÓLAG IMAGE Mini KEZELÉSHEZ JÁR A YANA!

Több információt a www.yana.hu oldalon találsz, itt online is megvásárolhatod, de mielőtt véglegesíted a megrendelést,add meg ezt a referencia kódot: 0108.