preload background image

Mary Cohr masszázsok

A Mary Cohr kezeléseinek többségéhez külön masszázs-technikákat dolgozott ki. Így még jobb, latványosabb eredményeket érhetünk el és mindegyik egy új masszázs élmennyel gazdagít.

A Beauté Aromatique kezelésben az általános masszázstechnikán felül egy 2 x 10 lépésből álló exkluzív relaxáló masszázst is végzek.

A Catio Vital Lift géppel végzett szemkezeléseknél kifejezetten a szem környékére kifejlesztett masszázstechnikát alkalmazok, a még jobb feszesítő hatás érdekében.

A Lifting kezelések részeként a masszázst egy speciális protokoll alapján végzem. A 10 perces dinamikus lifting masszázs, bőrmegemelő és regeneráló technikákat tartalmaz, valamint aktiválja a vérkeringést is. Ezáltal a bőr visszanyeri rugalmasságát és feszességét.

Anti- ageing masszázs- a hám-irha határát dolozza meg. Célunk az arcbőr feszesítése, ránctalanítása a 15 lépésből álló speciális Mary Cohr technika által. A masszázs során alkalmazott mozdulat sornak köszönhetően, a felbecsülhetetlen, aktív hatóanyagokban gazdag szérum, mint például a hialuronsav és a DNS, a bőr mélyebb rétegeibe szívódik fel, ezáltal feszesíti a bőrt. Az age repair kezelés részeként próbálhatod ki.