preload background image

Portfolio Category: Arcmasszázsok

Nyirokdrenázs

Méregtelenítés masszázzsal!

A manuális nyirokdrenázst a dán Emil Vodder és felesége fejlesztették ki Franciaországban. Számos vizsgálatot végeztek a nyirokkeringéssel kapcsolatban és kidolgoztak egy olyan technikát, amely ritmikus mozdulatokkal stimulálja a nyirok áramlását.

A kozmetikai nyirokmasszázs a nyirokkeringés fokozására irányul, mellyel a bőr állapotának, funkciójának megtartását, javítását célozzuk meg.

Hatásai:
  • A szöveti nyirokpangás megszűntetése.
  • A nyirokáramlás serkentése.
  • A nyirokerekben...
Folytatás

Feszesítő, revitalizáló arcmasszázs

Feszesítő, revitalizáló arcmasszázs

A masszázs egyes fogásaiban ugyan hasonlít a hagyományos masszázstechnikához, de irányaiban, intenzitásában különbözik attól. Ezért nem feltétlenül az ellazulás a cél. Az arc izmait mélyen megdolgozva, a bőr élettel telivé, feszessé válik. Az orca megemelkedik.

Ajánlom mindenkinek, különösen 40 év felett látványos a hatása.

   ...
Folytatás

Ránccsökkentő arcmasszázs

A 30 perces masszázs során nagy figyelem fordítok nemcsak az arcod, hanem a nyakad, a dekoltázsod és a karjaid átmasszírozására is. A közel 70 lépésből álló technika lehetőséget kínál a teljes relaxáció mellett, az izmok intenzív tornáztatására is, ezáltal elősegítve a ráncok mélységének csökkenését, a kötőszövet feszesedését.

Csak az Eternal Gold kezelés részeként...

Folytatás

Mary Cohr masszázsok

A Mary Cohr kezeléseinek többségéhez külön masszázs-technikákat dolgozott ki. Így még jobb, latványosabb eredményeket érhetünk el és mindegyik egy új masszázs élmennyel gazdagít.

A Beauté Aromatique kezelésben az általános masszázstechnikán felül egy 2 x 10 lépésből álló exkluzív relaxáló masszázst is végzek.

A Catio Vital Lift géppel...

Folytatás