preload background image

Portfolio Tag: fiatalítás

Feszesítő, revitalizáló arcmasszázs

Feszesítő, revitalizáló arcmasszázs

A masszázs egyes fogásaiban ugyan hasonlít a hagyományos masszázstechnikához, de irányaiban, intenzitásában különbözik attól. Ezért nem feltétlenül az ellazulás a cél. Az arc izmait mélyen megdolgozva, a bőr élettel telivé, feszessé válik. Az orca megemelkedik.

Ajánlom mindenkinek, különösen 40 év felett látványos a hatása.

   ...
Folytatás

Express lift

Az arcemelő kúra!

A 4 héten át tartó 9 vagy 12 alkalmas kezeléssorozat a bőr kötőszövetét feszesíti. Nyirok és izom stimulációval tornáztatja az arc, a nyak és a szemkörnyék izmait. Ezáltal azok visszanyerik térfogatukat és tónusukat.

Ajánlom:
  • Érett, rugalmasságát vesztett bőr esetén.
  • Fáradt bőr, megnyúlt arcvonások esetén.
  • Hírtelen vagy ismétlődő fogyás után.
Hatása:
  • Az orr- ajak barázda feltöltődik, kisimul.
  • Az izmaid tónusa,...
Folytatás

Catio Vital Lift

Exkluzív vitalizáló, feszesítő kezelés.

A Catio vital és a Catio Lift kezelés együttes alkalmazása. Az abszolút szépítő kezelés. Ahol a gép mind a 3 funkcióját kihasználva varázsolom ragyogóvá az arcodon, a nyakadon, a dekoltázsodon és a szem környékeden bőrödet.

Biztosítja a bőr megfelelő hidratációját, regenerációját. Hatása:
  • A bőröd megtisztul, anyagcseréje, oxigénfelvétele javul, feltöltődik...
Folytatás

Catio Lift arckezelés

Látványos feszesítő hatás! Feszesítő kezelés nyirok és izom stimulációval arcra, nyakra és a szemekre. Ellentétben a legtöbb bőrfeszesítő eljárással, amelyek a bőr szerkezetére fejtik ki hatásukat a Catio Lift a mélyben dolgoztatja az arc izmait, amelyek így visszanyerik térfogatukat és tónusukat. Ajánlom: - érett, rugalmasságát vesztett bőr esetén - fáradt bőr, megnyúlt arcvonások esetén - hírtelen vagy ismétlődő fogyás...
Folytatás